Opettajat

Katariina Angerla

Itämainen tanssi
Katariina on tanssinut itämaistatanssia lähes 10 vuotta Zaray Dancella. Tanssityyliltään hän on pehmeä ja feminiinen, unohtamatta leikkisää ja riemukasta musiikintulkintaa.

Opettajana Kateriina on tehokas ja tanssitekniikkaa käydään perusteellisesti läpi. Tunneilla riittää haastetta niin vasta aloittaville tanssijoille kuin pidempään lajin kanssa harrastaneille tai lajia vaihtaville. Tervetuloa Itämaisen tanssin pariin!

Instagram: @tanssitipi

Victor ”Vicious” Sono

Breaking

Vicious started dancing on the streets of Brossard, suburb of Montreal in 1998. In 2006 he took his career to the next level by starting to compete first in the jams in Montreal and then all around the world.

Vicious is a member of the Sweet Technique and the Boogie Brats crews.

One of the first bboys from Montréal to make an impact in the international scene, creating a path for the new generations of Canada that have lately been representing hard internationally.

”Train like an athlete, think like an artist! ”

Check @breakvicious on Instagram!

 

Rosa Lohiniva

Nykytanssi

Rosa Lohiniva on tanssija, tanssinopettaja sekä Tanssiteatteri PINTAn taiteellinen johtaja. Tanssijaksi Rosa valmistui v. 2007, v. 2016 draamakasvattajaksi sekä v. 2018 kulttuurituottajaksi. Suomen lisäksi Rosa on esiintynyt muun muassa Venäjällä sekä Intiassa.

Rosa on viime vuosina kiinnostunut tanssin ja liikkeen rajapinnasta. Hän onkin jo julkaissut yhden kirjan tutkimuksestaan.

Polijazzin kevään tunneilla hiotaan nykytanssin tekniikkaa ja opetellaan ajasta riippuen yksi tai kaksi tanssikoreografiaa.

Tällä hetkellä Rosa opettaa Polijazz ry:n lisäksi muun muassa Espoon Tanssiopistossa. Lisää Rosan taiteellisesta työstä löytyy osoitteesta: rosalohiniva.wixsite.com/dancer sekä

Instagram: @tanssiteatteri_pinta

 

 

.