Opettajat

Alexis Akurang

Street Dance
Alexis Akurang on harrastanut street-lajeja kahdeksan vuotta. Alexis on kisannut mm. streetin sm-kisoissa ja hän opettaa useissa tanssikouluissa Suomessa.

Helena Angerla

Itämainen tanssi
Helena on tanssinut itämaistatanssia lähes 10 vuotta Zaray Dancella. Tanssityyliltään hän on pehmeä ja feminiinen, unohtamatta leikkisää ja riemukasta musiikintulkintaa.

Opettajana Helena on tehokas ja tanssitekniikkaa käydään perusteellisesti läpi. Tunneilla riittää haastetta niin vasta aloittaville tanssijoille kuin pidempään lajin kanssa harrastaneille tai lajia vaihtaville. Tervetuloa Itämaisen tanssin pariin!.

Bboy Rèo

Break dance
Bboy Rèo is an Old Generation versatile dancer from Manila who has permanently marked his name in the Norwegian urban dance scene.
Rèo moved to Norway when he was 14, and became one of the pillars of street dance in the country. At 48, he is now the principal teacher at SDI, and passionately shares his multi-talents to his students.

Sini Heinonen

Nykytanssi
Sini on valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta keväällä 2005. Hän on tanssinut Suomen Kansallisbaletin produktioissa sekä klassista balettia että nykytanssia, osallistunut kilpailuihin Suomessa ja ulkomailla ja mm. tanssinut mukana kansainvälisessä nuorten tanssijoiden nykytanssiryhmässä Ranskassa.

Sini on opettanut Polijazzilla nykytanssia ja ohjannut aktiivista esitysryhmää jo pitkään. Nykytanssi on monipuolinen ja liikkuva laji,jonka tunneilla tehdään kattavasti niin tanssilajin tekniikkaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta kuin eri tyylisiä tansseja lyyrisestä ja tanssillisesta liikkeestä aina räväkämpään rokkiin asti. Tervetuloa mukaan