Opettajat

Katariina Angerla

Itämainen tanssi
Katariina on tanssinut itämaistatanssia lähes 10 vuotta Zaray Dancella. Tanssityyliltään hän on pehmeä ja feminiinen, unohtamatta leikkisää ja riemukasta musiikintulkintaa.

Opettajana Katariina on tehokas ja tanssitekniikkaa käydään perusteellisesti läpi. Tunneilla riittää haastetta niin vasta aloittaville tanssijoille kuin pidempään lajin kanssa harrastaneille tai lajia vaihtaville. Tervetuloa Itämaisen tanssin pariin!

Victor ”Vicious” Sono

Breaking

Vicious started dancing on the streets of Brossard, suburb of Montreal in 1998. In 2006 he took his career to the next level by starting to compete first in the jams in Montreal and then all around the world.

Vicious is a member of the Sweet Technique and the Boogie Brats crews.

One of the first bboys from Montréal to make an impact in the international scene, creating a path for the new generations of Canada that have lately been representing hard internationally.

”Train like an athlete, think like an artist! ”

Check @breakvicious on Instagram!

 

Sini Heinonen

Nykytanssi

Sini Heinonen on valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta v 2005. Sini on tämän jälkeen toiminut tanssijana Suomen Kansallisoopperan baletissa sekä modernin tanssin ryhmässä Ranskassa ja opettanut pitkään nykytanssia Polijazzilla. Sini ohjaa lisäksi Polijazzin esiintymisryhmä Koherenssia ja vastaa yhdistyksen esitystoiminnasta.

Sinin tunneilla käydään monipuolisesti läpi nykytanssin liikekieltä ja tekniikkaa sekä harjoitellaan kauden aikana useita tanssikoreografioita. Tunnit ovat iloisia, lyyrisiä ja vauhdikkaita ja innostavat harjoittelemaan ja tanssimaan lisää. Sinin tyylissä ja opetuksessa näkyy vahva balettipohja. Tunneilla riittää haastetta niin aloittelijoille kuin jo pidempään tanssineille. Tervetuloa mukaan innostumaan nykytanssista!

 

.