Opettajat

Katariina Angerla

Itämainen tanssi
Katariina on tanssinut itämaistatanssia lähes 10 vuotta Zaray Dancella. Tanssityyliltään hän on pehmeä ja feminiinen, unohtamatta leikkisää ja riemukasta musiikintulkintaa.

Opettajana Katariina on tehokas ja tanssitekniikkaa käydään perusteellisesti läpi. Tunneilla riittää haastetta niin vasta aloittaville tanssijoille kuin pidempään lajin kanssa harrastaneille tai lajia vaihtaville. Tervetuloa Itämaisen tanssin pariin!

Bboy Pluto

Break dance
Ainutlaatuinen mahdollisuus oppia breikkiä yhdeltä parhaalta b-boylta ja opettajalta Suomessa. Break SM 2020 voittajan – Andrii ”Pluto” Gregulin (Ruffneck Attack). Iästä tai tasostasi huolimatta opit tunneilla suhteellisen nopeasti breikin perusteet. Jokainen tunti sisältää lämmittelyn, koordinaatioharjoituksia sekä liikkuvuutta ja rytmiikkaa kehittäviä harjoitteita. Opetus on laadukasta ja huolellisesti suunniteltua.

 

Rosa Lohiniva

Nykytanssi

Rosa on tanssija, tanssinopettaja sekä Tanssiteatteri PINTAn taiteellinen johtaja. Tanssijaksi Rosa valmistui v. 2007, v. 2016 draamakasvattajaksi sekä v. 2018 kulttuurituottajaksi. Suomen lisäksi Rosa on esiintynyt muun muassa Venäjällä sekä Intiassa.

Rosa on viime vuosina kiinnostunut tanssin ja liikkeen rajapinnasta. Hän onkin jo julkaissut yhden kirjan tutkimuksestaan. Tällä hetkellä Rosa opettaa Polijazz ry:n lisäksi muun muassa Espoon Tanssiopistossa

Polijazzin kevään tunneilla hiotaan nykytanssin tekniikkaa ja opetellaan ajasta riippuen yksi tai kaksi tanssikoreografiaa.

.