Opettajat

Katariina Angerla

Itämainen tanssi
Katariina on tanssinut itämaistatanssia lähes 10 vuotta Zaray Dancella. Tanssityyliltään hän on pehmeä ja feminiinen, unohtamatta leikkisää ja riemukasta musiikintulkintaa.

Opettajana Katariina on tehokas ja tanssitekniikkaa käydään perusteellisesti läpi. Tunneilla riittää haastetta niin vasta aloittaville tanssijoille kuin pidempään lajin kanssa harrastaneille tai lajia vaihtaville. Tervetuloa Itämaisen tanssin pariin!.

Bboy Pluto

Break dance
Ainutlaatuinen mahdollisuus oppia breikkiä yhdeltä parhaalta b-boylta ja opettajalta Suomessa. Break SM 2020 voittajan – Andrii ”Pluto” Gregulin (Ruffneck Attack). Iästä tai tasostasi huolimatta opit tunneilla suhteellisen nopeasti breikin perusteet. Jokainen tunti sisältää lämmittelyn, koordinaatioharjoituksia sekä liikkuvuutta ja rytmiikkaa kehittäviä harjoitteita. Opetus on laadukasta ja huolellisesti suunniteltua.

 

Sini Heinonen

Nykytanssi
Sini on valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta keväällä 2005. Hän on tanssinut Suomen Kansallisbaletin produktioissa sekä klassista balettia että nykytanssia, osallistunut kilpailuihin Suomessa ja ulkomailla ja mm. tanssinut mukana kansainvälisessä nuorten tanssijoiden nykytanssiryhmässä Ranskassa.

Sini on opettanut Polijazzilla nykytanssia ja ohjannut aktiivista esitysryhmää jo pitkään. Nykytanssi on monipuolinen ja liikkuva laji, jonka tunneilla tehdään kattavasti niin tanssilajin tekniikkaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta kuin eri tyylisiä tansseja lyyrisestä ja tanssillisesta liikkeestä aina räväkämpään rokkiin asti. Tervetuloa mukaan!