Kesän 2021 tiiviskurssit

Polijazz järjestää kesäkuussa kaksi tanssin tiiviskurssia. Kurssit alkavat 8.6. ja jatkuvat neljä viikkoa. Tunnit pidetään kokonaisuudessaan ulkona Ossinlammen läheisyydessä.

Tiistaisin: Itämainen tanssi (avoin taso)  8.6.-29.6. klo 18-19:30

Keskiviikkoisin: Break Dance (avoin taso) 9.6.-30.6. klo 18-19:30

 

Kesäkurssi hinnasto:

1 tiiviskurssi: 29 €

2 tiiviskurssia: 55 €

Tiiviskurssien Ilmoittautuminen

Tuntimme ovat ensisijaisesti tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille sekä muille opiskelijoille. Mikäli tunneilla on tilaa, myös muut ovat tervetulleita.

Kevään 2021 tanssikurssit 8.2. alkaen

Haluatko kokeilla tanssia tai jatkaa tanssiharrastustasi? Löydä omasi polijazzin laajasta kurssivalikoimasta. Kurssit sisältävät opetusta kerran viikossa puolen vuoden ajan. Kaikki tanssitunnit pidetään Monitoimitilassa Jämeräntaival 3 A, Otaniemi.

Kunkin kurssin ensimmäinen kerta on ilmainen.

Break dance: (avoin taso) maanantaisin klo 19:00-20:00

Nykytanssi: (keskitaso) torstaisin klo 16:45-18:00

Itämainen tanssi: (avoin taso) perjantaisin klo 16:30-17:30

Kevätkurssin Hinnat

1 viikkotunti 45 €
2 viikkotuntia 55 €
3 viikkotuntia 70 €
Maksathan kurssin ilmottatumislomakkeet tietojen mukaisesti eräpäivään mennessä.

Polijazzilla on käytössä kaverialennus. Mikäli sait houkuteltua kavereita kursseille mukaan ja haluat hyödyntää kahden euron alennuksen/kaveri, mainitse kaverien nimet maksun yhteydessä.

Tasokuvaukset

Avoin: Tunneille voi osallistua ilman aiempaa tanssikokemusta. Kurssin vaativuus pyritään sovittamaan koko ryhmälle sopivaksi.

Jatko:  Tunneilla on mukana jo vähän kokeneempia lajin harrastajia, ja myös kokeneita tanssijoita, mutta aloittelijoita kyseisessä lajissa.

Ilmoittautuminen

Tuntimme ovat ensisijaisesti tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille sekä muille opiskelijoille. Mikäli tunneilla on tilaa, myös muut ovat tervetulleita.